Eindejaarsaanbieding en nieuwe tests in Testlokaal

Nieuwe tests en de eindejaarsaanbieding

Het is weer zover: de eindejaarsaanbieding is vandaag gestart. Net als vorig jaar kun je testkrediet bestellen met een aantrekkelijke, oplopende korting. Daarnaast voegen we de komende tijd enkele nieuwe tests toe aan Testlokaal. Lees verder voor al het nieuws rondom Testlokaal. Hierbij ook een oproep: staat jouw logo nog niet boven je tests en rapporten? Stuur ons een mailtje met je logo en we voegen het kosteloos aan je account toe. Alvast fijne feestdagen!
 
De eindejaarsaanbieding loopt van 12 tot en met 23 december 2016.

In deze nieuwsbrief

Nieuwe tests voor studiekeuze


De Beroepentest voor studiekeuze is al jarenlang de veelgebruikte keuze van studiekeuzeadviseurs, hiermee kom je erachter welke studie en beroepsmogelijkheden het beste bij iemand als persoon passen. Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag. Er spelen ook andere motieven een rol bij de uiteindelijke keuze. En, als de keuze eenmaal gemaakt is, wat motiveert je dan om je best te doen en niet uit te vallen of van studie te willen veranderen? Een verkeerde keuze kan tegenwoordig duur uitpakken.

Voor deze bijkomende vraagstukken zijn er nu twee nieuwe tests beschikbaar in je Testlokaal, deze vormen een mooie aanvulling op de Beroepentest voor studiekeuze. Lees hieronder meer over de nieuwe tests en kijk in de catalogus voor de uitgebreide omschrijving.
 

Studiekeuzemotivatietest

Waarom kies je voor een bepaalde studie? Zoek je vooral een leuke studie of houd je ook rekening met je kansen op de arbeidsmarkt? Vind jij de stad waar je zult studeren het belangrijkst? Deze test maakt inzichtelijk welke van vijf motieven voor jou het belangrijkst zijn bij het maken van je studiekeuze, en welke juist niet.
Lees meer: studiekeuzemotivatietest.

 

Prestatiemotieventest
voor studeren

Sommige mensen studeren uit zichzelf al hard, anderen motiveren zich door te denken aan een goede toekomst. Er zijn verschillende redenen die je motiveren goed te presteren, wat zijn de jouwe? In deze test worden je motieven vergeleken met die van andere jongeren en leer je over de mogelijke voor- en nadelen ervan. Lees meer: prestatiemotieventest voor studeren.

Tests in ontwikkeling

 

Uitbreiding Engelse Werkwaardentest

De Nederlandse Werkwaardentest is al geruime tijd beschikbaar in een Engelse vertaling. Deze versie is echter iets korter dan de Nederlandse versie en heeft andere grafieken. Deze verschillen worden nu aangepast zodat beide versies equivalent zullen zijn. Naar schatting maart 2017 beschikbaar in Testlokaal.

 

Competentietest ook in het Engels

De Competentietest is een veelgebruikte test in Testlokaal. Op veler verzoek komt deze nu ook in een Engelse vertaling beschikbaar, naar schatting in april 2017.
 

DISC scan

DISC tests worden wereldwijd veel gebruikt en ook in Nederland worden verschillende versies ervan uitgegeven. Binnenkort, naar schatting mei 2017, vind je daarom een DISC scan in Testlokaal waarmee je snel een indruk hebt van iemands DISC profiel. Deze scan is een verkorte vertaling/bewerking van een uitgebreidere Engelstalige versie van 123test BV, gemaakt door Britse testontwikkelaars met jarenlange ervaring met het DISC model.
 

Eindejaarsaanbieding


Net voor het nieuwe jaar je krediet nog even voordelig aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting* (bedragen excl. btw):

Gratis adverteren op 123test voor affiliates

Loopbaanprofessionals die een Testlokaalaccount hebben bij TestingTalents BV kunnen gratis een bedrijfsvemelding plaatsen op 123test.com/nl/ (zie Begeleidingsgids, normaal € 180 p.j.). Naast het hebben van een Testlokaal account moet je daarvoor aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoen:
  1. Je bent aantoonbaar inhoudelijk bekend met de tests van 123test en TestingTalents want je zet regelmatig één of meerdere tests in via Testlokaal. We hanteren daarvoor een laagdrempelige en flexibele maat gebaseerd op gebruik in aantal/regelmaat in verhouding tot het aantal cliënten dat je jaarlijks begeleidt.
  2. Je bent een aantoonbaar gecertificeerd loopbaanprofessional en verwijst cliënten door naar 123test.com/nl/ voor laagdrempelig of uitgebreid zelfonderzoek. Zie Keurmerken voor geaccepteerde certificeringen.
Noot: verwijs je niet naar ons maar wil je wel adverteren? Dan kan dat voor € 180 p.j. mits je gecertificeerd bent. Heb je eerder een advertentie gekocht en voldoe je aan de voorwaarden hierboven neem dan even contact met ons op.
Tot slot: fijne feestdagen en de beste wensen voor 2017!
- het TestingTalents team
Heb je vragen over de eindejaarsaanbieding of onze tests? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.
* Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met eerdere kortingsaanbiedingen en geldt voor de periode 12 tot en met 23 december 2016.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html