Eindejaarsaanbieding, gratis adverteren en meer!

Let op! Eindejaarsaanbieding met kortingen op inkoop testkrediet loopt van 10 - 21 december.
 
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde

In deze nieuwsbrief

AVG

Vrijwel iedereen is dit jaar druk geweest met de AVG. TestingTalents heeft de hieruit voortvloeiende verwerkersovereenkomst tot een onderdeel gemaakt van de algemene voorwaarden. Als je nog niet akkoord bent gegaan, kun je dat eenvoudig doen door in te loggen op je Testlokaal.

Wil je het eerst nog even op je gemak lezen? Je vindt de algemene voorwaarden ook direct op https://www.testingtalents.nl/algemene-voorwaarden.html.

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help.
 


Gratis adverteren op 123test voor affiliates


Loopbaanprofessionals die een Testlokaalaccount hebben bij TestingTalents BV kunnen gratis een bedrijfsvermelding plaatsen op 123test.com/nl/ (zie Begeleidingsgids, normaal € 180,- p.j.). Naast het hebben van een Testlokaal account moet je daarvoor aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoen:
  1. Je bent inhoudelijk bekend met de tests van 123test en TestingTalents want je zet regelmatig één of meerdere tests in via Testlokaal. We hanteren daarvoor een zeer laagdrempelige en flexibele maat gebaseerd op gebruik in aantal/regelmaat in verhouding tot het aantal cliënten dat je jaarlijks begeleidt.
  2. Je bent een gecertificeerd loopbaanprofessional en verwijst soms cliënten door naar 123test.com/nl/ voor laagdrempelig of uitgebreid zelfonderzoek. Zie Keurmerken voor geaccepteerde certificeringen.
Noot: verwijs je niet naar ons maar wil je wel adverteren? Dan kan dat voor € 180,- p.j. mits je gecertificeerd bent.
 

 

Eindejaarsaanbieding testkrediet

Net voor het nieuwe jaar je krediet nog even voordelig aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding, deze actie loopt vanaf 11 tot en met 21 december. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting:


 
Tot slot: alvast fijne kerstdagen!
- het TestingTalents team
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html