Eindejaarsaanbieding, gratis beroepenzoeker en meer!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Let op! Eindejaarsaanbieding met kortingen op inkoop testkrediet loopt van 9 - 20 december.
 

In deze nieuwsbrief

Eindejaarsactie

Nog even voordelig je testkrediet aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding, deze actie loopt vanaf 9 tot en met 20 december. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting:


 

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help.
 

Nieuwe tests in 2020


Afgelopen jaar is er druk gewerkt aan de revisie van een aantal tests. Ook is er een technische koppeling opgezet met nieuw ontwikkelde tests. Dit alles heeft behoorlijk wat tijd in beslag genomen maar maakt het mogelijk om in 2020 versneld een aantal nieuwe en vernieuwde tests te publiceren in Testlokaal.

Denk hierbij aan een gereviseerde versie van de Beroepskeuzetest waarbij de beroepentabel uitgebreid is en de uitslag gekoppeld is aan de beroependatabase van de EU (ESCO). Ook komt er een aantal korte tests voor hulp bij studiekeuze bij en is er een aantal tests naar het Duits vertaald. Zodra deze tests beschikbaar zijn, stellen we je daarvan op de hoogte.

 
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde

Gratis beroepenzoeker op 123test.com/nl/


Afgelopen jaar zijn we overgestapt op ESCO als standaard beroependatabase. Dit is de laatste standaard van de EU en is bedoeld om de Europese arbeidsmarkt verder te harmoniseren. Zowel in de uitslag van de beroepskeuzetest als ook in de dataverzameling maken we nu gebruik van de beroepstitels uit deze taxonomie.

Je kunt via de gratis beroepenzoeker op 123test.com/nl/ beroepstitels vinden op RIASOC code in combinatie met opleidingsniveau. Je vindt deze tool op
https://www.123test.com/nl/beroepen/. Deze tool en beroepstitels zijn overigens ook in het Duits, Frans, Spaans en Engels beschikbaar op 123test.com!
Tot slot: alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2020!
- het TestingTalents team
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen
+31 24 3620211


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html