Eindejaarsaanbieding testkrediet Testlokaal
Bekijk deze nieuwsbrief online

Let op! Eindejaarsaanbieding met kortingen op testkrediet loopt van 12 t/m 23 december.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen!

 

In deze nieuwsbrief

Prijswijzigingen


Het zal je niet ontgaan zijn dat overal prijzen stijgen. Los van de huidige inflatie zijn de prijzen van tests in Testlokaal ook al 15 jaar niet aangepast. Toch hebben we besloten nu per 1 januari de prijzen niet te verhogen, maar zullen waarschijnlijk wel genoodzaakt zijn dit alsnog te doen later in het komende of daarop volgende jaar. Wel is de korting die geboden wordt in de eindejaarsactie iets beperkt, maar voor grotere bestellingen nog steeds aantrekkelijk.

We hopen dat je het waardeert dat we de prijzen nog niet verhogen. Wijs er collega's en andere gebruikers van loopbaantests gerust op, ze zijn van harte welkom als klant natuurlijk!

 

Eindejaarsactie

Nog even voordelig je testkrediet aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding, deze actie loopt vanaf maandag 12 tot en met vrijdag 23 december. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting:

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help.
 
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen
+31 24 3620211


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html