Eindejaarsaanbieding, verhuizing en nieuw telefoonnummer
Bekijk deze nieuwsbrief online

Eindejaarsaanbieding met kortingen op testkrediet loopt van 18 t/m 30 september 2023.
 

In deze nieuwsbrief

Verhuizing en nieuw telefoonnummer

Na een flink aantal fijne jaren hebben we de campus van de Radboud Universiteit verlaten. We hebben een mooie nieuwe plek betrokken in het spectaculaire 52Nijmegen gebouw op de Noviotech Campus in Nijmegen.

Het nieuwe post- en bezoekadres is:
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
We hebben ook een nieuw telefoonnummer: +31 24 22 100 84
Als je ons wilt bezoeken kan dat alleen op afspraak.

Eindejaarsaanbieding en prijswijzigingen


Om onze verhuizing wat luister bij te zetten halen we de eindejaarsaanbieding naar voren. Vanaf komende maandag 18 september tot en met vrijdag 30 september kun je extra voordelig testkrediet inkopen. De actie in december vervalt daarmee.

We zijn ons ook bewust van de inflatiegolf die nu grotendeels gepasseerd is en de algemene druk die speelt op de arbeidsmarkt. We hebben plannen om al halverwege dit jaar prijzen te corrigeren voor inflatie daarom nog even in de ijskast gezet. We ontkomen er echter niet aan om later dit jaar of begin volgend jaar enige prijsaanpassingen te moeten maken.

Onderstaand een overzicht van de kortingen waar je nu nog snel van kunt profiteren:



 

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help.
 
Beroepenzoeker uitgebreid

We hebben recent onze beroependatabase Sisyphus een update gegeven. Er zijn nu meer skills en vaardigheden, beroepsomschrijvingen en interne koppelingen tussen beroepstitels. De beroepstitels zijn nu bovendien in maar liefst 11 talen beschikbaar.

Sisyphus is met de gratis beroepenzoeker op 123test.com/nl/ eenvoudig te doorzoeken. Dat kan op Holland code, vrij zoeken en via een sectorale zoekboom.

Hoewel de drie letter Holland code minder nauwkeurig is dan het doen van een uitgebreide beroepskeuzetest, is dit een heel nuttige en laagdrempelige methode om beroepssuggesties te doen voor individuen.

Vooral het vinden van alternatieve beroepen in andere sectoren wordt hiermee vergemakkelijkt. Probeer het gerust eens uit.
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Noviotech Campus Nijmegen
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
+31 24 22 100 84


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html