Eindejaarsaanbieding, verbeterde tests en meer!
Let op! Eindejaarsaanbieding met kortingen op inkoop testkrediet loopt van 11 - 22 december.

Bij TestingTalents zijn we altijd bezig met het aanbieden van verbeterde en nieuwe tests. Deze keer nogmaals in het nieuws de testbatterij onder de noemer 'Loopbaanscan' en vooral waar je het werkboek vindt. De DISC scan heeft een extra bijlage gekregen met daarin alle DISC typen.
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde

In deze nieuwsbrief

Nieuws over tests


Loopbaanscan

Een complete testbatterij bestaande uit vier tests en een werkboek (pdf) met je eigen logo en kleuren. Wanneer je de Loopbaanscan klaarzet krijgt de respondent toegang tot vier speciaal geselecteerde en complementaire tests voor loopbaan(her)oriëntatie: de Beroepskeuzetest, Kerntyperingtest, Werkwaardentest en de Competentietest. Het werkboek helpt bij het begrijpen van de uitslag van de tests, brengt de loopbaan in kaart en zet aan tot concrete acties.

Download het
Werkboek Loopbaanbegeleiding in je Testlokaalaccount, je vindt dit onder het menu-item “Mijn account”. Het werkboek is bovendien ook voorzien van jouw huisstijl.

Het inzetten van de Loopbaanscan geeft je 30% korting ten opzichte van de tests los. De batterij kost € 40, - (excl. btw), normaal € 58,50. 

Meer informatie

DISC scan

Wat is je DISC profiel? De DISC scan bestaat uit 28 blokken van vier stellingen, waarbij de best en minst passende gekozen dienen te worden. Op basis daarvan wordt een DISC profiel en type bepaald. De kleuren zijn recent aangepast naar de meest gebruikte indeling in Nederland en er is een bijlage toegevoegd met daarin een overzicht van alle mogelijke typen. Het inzetten van een DISC scan kost € 8,- (excl. btw)  Meer informatie 
 

Verbetering rapport managementtest

Een aantal grafieken in het rapport van de managementtest waren verouderd. Deze zijn in lijn gebracht met de standaard grafiekenstijl van Testlokaal. Het betreft hier de grafieken van het deel van het rapport dat specifiek gaat over kenmerken van managers.

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help.
 


Gratis adverteren op 123test voor affiliates


Loopbaanprofessionals die een Testlokaalaccount hebben bij TestingTalents BV kunnen gratis een bedrijfsvemelding plaatsen op 123test.com/nl/ (zie Begeleidingsgids, normaal € 180,- p.j.). Naast het hebben van een Testlokaal account moet je daarvoor aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoen:
  1. Je bent inhoudelijk bekend met de tests van 123test en TestingTalents want je zet regelmatig één of meerdere tests in via Testlokaal. We hanteren daarvoor een zeer laagdrempelige en flexibele maat gebaseerd op gebruik in aantal/regelmaat in verhouding tot het aantal cliënten dat je jaarlijks begeleidt.
  2. Je bent een gecertificeerd loopbaanprofessional en verwijst soms cliënten door naar 123test.com/nl/ voor laagdrempelig of uitgebreid zelfonderzoek. Zie Keurmerken voor geaccepteerde certificeringen.
Noot: verwijs je niet naar ons maar wil je wel adverteren? Dan kan dat voor € 180,- p.j. mits je gecertificeerd bent.
 

 

Eindejaarsaanbieding testkrediet

Net voor het nieuwe jaar je krediet nog even voordelig aanvullen? Profiteer dan van deze aanbieding, deze actie loopt vanaf 11 tot en met 22 december. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting:


 
Tot slot: alvast fijne kerstdagen!
- het TestingTalents team
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html