Nieuwe tests en meer!
 
Bij TestingTalents zijn we altijd bezig met het aanbieden van verbeterde en nieuwe tests. Veel nieuws dan ook deze keer! Zo zijn onder andere een testbatterij onder de noemer 'Loopbaanscan' en een DISC scan aan het aanbod toegevoegd. Lees verder voor meer informatie.
Staat jouw logo al boven je vragenlijsten en rapporten? Dit is kosteloos! Mail ons je logo op servicedesk@testlokaal.nl en we maken het in orde

In deze nieuwsbrief

Nieuws over tests


Loopbaanscan

Een complete testbatterij bestaande uit vier tests en een werkboek (pdf) met je eigen logo en kleuren. Wanneer je de Loopbaanscan klaarzet krijgt de respondent toegang tot vier speciaal geselecteerde en complementaire tests voor loopbaan(her)oriëntatie: de Beroepskeuzetest, Kerntyperingtest, Werkwaardentest en de Competentietest. Het werkboek helpt bij het begrijpen van de uitslag van de tests, brengt de loopbaan in kaart en zet aan tot concrete acties. Bekijk een voorbeeld van het Werkboek Loopbaanbegeleiding in je Testlokaalaccount, onder het menu-item “Mijn account”.

Het inzetten van de Loopbaanscan geeft je 30% korting ten opzichte van de tests los. De batterij kost € 40, - (excl. btw), normaal € 58,50. 

Meer informatie

DISC scan

Wat is je DISC profiel? De DISC scan bestaat uit 28 blokken van vier stellingen, waarbij de best en minst passende gekozen dienen te worden. Op basis daarvan wordt een DISC profiel bepaald, met uitleg over de score op de vier factoren van het DISC persoonlijkheidsmodel. Het inzetten van een DISC scan kost € 8,- (excl. btw)  Meer informatie 

Engelstalige tests

Sinds kort is voor iedereen het volledige Engelstalige testaanbod beschikbaar. Je kunt nu dus even gemakkelijk als je normaal een test klaar zet, één van onze Engelstalige tests afnemen. De kosten van deze tests zijn gelijk aan de equivalente Nederlandstalige versies.
Bekijk ons Engelstalige testaanbod.

 

Nieuw toegevoegd

Het Engelstalige testaanbod is ook uitgebreid: er zijn twee tests toegevoegd. De Work Values test en de Competency test zijn vanaf nu beschikbaar in je account. Dit zijn de Engelstalige versies van resp. de Nederlandse werkwaardentest en de Competentietest. Lees alles over deze tests en bekijk voorbeeldrapporten in de catalogus, bij het Engelstalige testaanbod.

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden kun je altijd bekijken op Veelgestelde vragen. Je komt er ook via het menu in Testlokaal, onder het menu-item Help. We lichten hier een vraag uit, deze keer over de nieuwe DISC scan.
 

DISC scan invullen

De DISC scan bestaat uit 28 blokjes met vier stellingen. Je geeft aan welke van de vier het best bij je past en welke het minst. Soms is het moeilijk om te kiezen, bedenk je dan dat je antwoord niet betekent dat iets heel goed of helemaal niet bij je past. Het gaat erom welke van die vier stellingen het best en het minst bij je past, ten opzichte van elkaar dus.

Je kiest in elk blokje één rode duim en één groene duim. Uiteindelijk zien al je blokjes er dus uit als onderstaande afbeelding:
  

Meer tips over de tests in Testlokaal? Kijk dan bij onze Veelgestelde vragen.

Gratis adverteren op 123test voor affiliates


Loopbaanprofessionals die een Testlokaalaccount hebben bij TestingTalents BV kunnen gratis een bedrijfsvemelding plaatsen op 123test.com/nl/ (zie Begeleidingsgids, normaal € 180,- p.j.). Naast het hebben van een Testlokaalaccount moet je daarvoor aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoen:
  1. Je bent aantoonbaar inhoudelijk bekend met de tests van 123test en TestingTalents want je zet regelmatig één of meerdere tests in via Testlokaal. We hanteren daarvoor een laagdrempelige en flexibele maat gebaseerd op gebruik in aantal/regelmaat in verhouding tot het aantal cliënten dat je jaarlijks begeleidt.
  2. Je bent een aantoonbaar gecertificeerd loopbaanprofessional en verwijst cliënten door naar 123test.com/nl/ voor laagdrempelig of uitgebreid zelfonderzoek. Zie Keurmerken voor geaccepteerde certificeringen.
Noot: verwijs je niet naar ons maar wil je wel adverteren? Dan kan dat voor € 180,- p.j. mits je gecertificeerd bent. Heb je eerder een advertentie gekocht en voldoe je aan de voorwaarden hierboven neem dan even contact met ons op.
Tot slot: alvast een fijne zomer!
- het TestingTalents team
Heb je vragen n.a.v. deze nieuwsbrief? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 300 (Mercator ll)
6525 EC Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html